Winkels in Reuver

De vintage winkel in het centrum van Reuver is één van de vele winkels in Reuver

Winkels in Reuver

In het centrum van Reuver kun je heerlijk shoppen. Op loopafstand van het station liggen verschillende winkels in Reuver. Het aanbod is gevarieerd. Van kleding en lifestyle tot boeken en lokale streekproducten. Reuver heeft voor elk wat wils!

Horeca

Tijdens of na het winkelen kun je in Beesel, Reuver en Offenbeek genieten van een broodje, uitgebreide lunch of heerlijk diner in een van de eetcafés of restaurants. Maar er zijn ook voldoende terrasjes om neer te strijken voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een verfrissend ijsje of een koud pilsje. Wil je de dag helemaal op een leuke manier afsluiten pak dan nog een filmpje mee in Service Bioscoop Luxor

Krijtbord met daarop het dagmenu bij een restaurant in Reuver

Weekmarkten in de gemeente Beesel

Elke donderdag staat er een kaasboer op de Markt in het centrum van Beesel. Op dinsdag staat er een kebabkraam op het Kerkplein in Offenbeek. Op woensdag staan hier ook een vis- en kaasboer en op vrijdag een Mexicaanse foodtruck. In Reuver op het Raadhuisplein staat op maandag een kebabkraam, op dinsdag een viskraam en op woensdag een Mexicaanse foodtruck. Elke vrijdag is hier van 13.00 tot 18.00 uur weekmarkt. Je kunt bij de verschillende kraampjes voor je wekelijkse boodschappen terecht maar ook om lekker te struinen. De marktkooplieden voorzien je graag van advies.

Vrouwen lachen terwijl ze inkopen doen bij de groentekraam op de markt

Parkeren

Zowel het centrum van Beesel en Offenbeek als van Reuver beschikt over een ruim aanbod aan gratis parkeerplaatsen. Zo kun je onder andere parkeren op de Markt in Beesel, het station in Reuver en bij de Greswaren in Offenbeek.

Auto's staan geparkeerd achter de winkels in het centrum van Reuver