Winkelen in Heythuysen

Mensen wachten bij de marktkraam tijdens het winkelen in Heythuysen

Winkelen in Heythuysen

In Heythuysen is het lekker shoppen. In het gezellig drukke en sfeervol ingerichte centrum tref je een ruim aanbod aan winkels. Van kleding en lifestyle tot sport en ontspanning, er is aanbod voor iedereen! Ontdek unieke items in de boetiekjes, vind de perfecte outfit in de bekende winkelketens of ga op zoek naar dat ene speciale cadeau in een van de speciaalzaken in Heythuysen!

Horeca

Je kunt tijdens het winkelen in Heythuysen gezellig een terrasje pikken onder het genot van een kopje koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Daarnaast kun je er genieten van een broodje tot een uitgebreide diner-sensatie in een van de smaakvolle restaurants. 

terras in Heythuysen

Parkeren

In Heythuysen zijn er verschillende parkeergelegenheden. Zo is er in een gedeelte van het centrum een parkeerschijfzone van kracht op bepaalde tijdstippen. Hier kun je gedurende die tijden maximaal twee uur parkeren met gebruik van een parkeerschijf.

Auto's staan geparkeerd in het centrum van Heythuysen

Activiteiten 

Naast het leuke centrum en de wekelijkse markten vinden er in Heythuysen door het jaar heen verschillende activiteiten en evenementen plaats. Zo is er elk jaar in juni Preuf Heytse, een culinair festival met heerlijke drankjes en klankjes. Ook vinden er regelmatig speciale markten plaats. Regionaal bekend zijn de Vrijmarkt en natuurlijk de Jaarmarkt.

Twee mannen proosten op een terras in Heythuysen tijden Preuf Heytse