VVV-Inspiratiepunt de Lommerbergen

Landal De Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT
Reuver
Gasten worden geholpen bij het Inspiratiepunt van VVV Beesel/Reuver in de Lommerbergen
Informatiewand over Beesel bij het Inspiratiepunt Lommerbergen
Informatie met een glimlach
Kijkend in het Drakenei naar informatie
De inspiratiewand met activiteiten in de regio
icon/category/fallback

VVV-vestiging

Bij het VVV-Inspiratiepunt Lommerbergen krijgen bezoekers op een verrassende manier informatie over de gemeente Beesel en de omgeving.

VVV-Inspiratiepunt Lommerbergen Beesel/Reuver

De ruimte is gethematiseerd naar de legende van Sint Joris en de Draak, die  een belangrijke rol speelt in de gemeente Beesel. Op diverse plekken zijn interactieve elementen toegevoegd. De medewerkers adviseren je graag over wandel- en fietsroutes, dorpswandelingen en tips voor leuke uitstapjes. 

VVV-cadeaukaarten

Bij het VVV-Inspiratiepunt kun je de volgende landelijk besteedbare cadeaubonnen kopen: de VVV-cadeaubon, de boekenbon, Nationale Bioscoop bon en Bol.com bon. In Reuver zijn tevens combibonnen (3 gangen diner en film) voor servicebioscoop Luxor en ijsbonnen van Clevers te koop.

Collega's gezocht

We zijn op zoek naar een enthousiaste balievrijwilliger in Reuver. Het VVV Inspiratiepunt is gevestigd bij de receptie van Landal de Lommerbergen.

De taak van de vrijwilliger is het adviseren van bezoekers en gasten (zowel in de Nederlandse alsook Duitse taal.) Het verkopen van producten uit een groot assortiment aan VVV producten en regionale producten, zoals souvenirs, cadeaubonnen via een online computersysteem, wandel- en fietsroutes. Uiteraard hoort de verwerking van de verkopen in een geautomatiseerd kassa systeem ook tot het takenpakket. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan, bezoekers te inspireren met die leuke mogelijkheden van Reuver en omgeving waar zij nog geen weet van hebben.  Lijkt je dit leuk, en heb je geen bezwaar om via een roulatieschema ook op zaterdag te werken?
Meer informatie:

Mieke Bruynen 0475-335847 of Marie-José Vinken 0475-386307
mieke@hartvanlimburg.nl / mariejose@limburg.marketing

Review:

Tevreden over onze service? Laat een review achter: 

REVIEW

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 09:00 - 20:00
maandag: 09:00 - 20:00
dinsdag: 09:00 - 20:00
woensdag: 09:00 - 20:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
zaterdag: 09:00 - 20:00