Vergaderen in Limburg

Het vergaderen kan beginnen want de kopjes koffie staan klaar in de vergaderlocatie in Weert

Inspirerende omgeving om te vergaderen

Van congres en presentatie tot training en workshop; Hart van Limburg is een warm bad voor zakelijk toerisme. De provincie Limburg is op het gebied van vergaderen en zakelijke bijeenkomsten een aantrekkelijk gebied. Het is dan ook niet gek dat het bedrijfsleven in het kader van vergaderen, training en inspiratiesessies steeds vaker kiest voor een locatie in Hart van Limburg. Goede ideeën borrelen immers vaker op in een inspirerende, natuurlijke en rustige omgeving; de basis voor een succesvolle bijeenkomst. Bedrijven strijken hier neer voor vergaderingen zoals directie- en managementvergaderingen, teambuilding-, training-, brainstorm- en creatieve sessies, presentaties, congressen, jubilea en speciale vieringen.

Vergaderlocaties

Limburg is uitgerust met tal van uitstekende vergaderlocaties, variërend van een zaaltje achter in een café tot en met grote en luxe accommodaties met inbegrip van uitgebreide catering. Of op het water, op een rondvaartboot. Er is voor iedere groep wel een gepaste faciliteit. Verreweg de meeste locaties in Limburg zijn dan ook uitgerust met de modernste communicatieapparatuur en multimediafaciliteiten.

Vergaderlocaties in Limburg

Groep is aan het vergaderen bij Beachclub Degreez

Teambuilding en groepsuitjes

Combineer zakelijk met plezier en neem je collega's mee op een groepsuitje. Er zijn diverse bedrijven in Limburg met een aanbod van activiteiten die geschikt zijn voor groepen. Ideaal voor teambuilding! Van actieve uitjes als SUP-boarden en highland games tot meer educatieve uitstapjes in musea. Bekijk hier de mogelijkheden! 

Teambuilding en groepsuitjes

Na het vergaderen is het tijd voor teambuilding op de e-choppers van Maashof Venlo

Parkeren

Je kan zowel met het openbaar vervoer als met de auto naar Limburg komen. Maak je geen zorgen over de parkeermogelijkheden, daar zijn er meer dan genoeg van. In de meeste steden betaal je om te parkeren, maar er zijn ook plekken waar je met een blauwe schijf tijdelijk kan staan.

Parkeermogelijkheden Hart van Limburg

Vrouw rijdt de parkeergarage in op weg naar een zakelijke bijeenkomst