Overnachten in Thorn

In Thorn is er veel te zien, doen en beleven. Niet alleen de historische stad is een bezoekje waard, ook de omliggende natuurgebieden en de Maasplassen zijn een must see. Overnachten in Thorn is dan ook zeker geen overbodige luxe. Van sfeervolle B&B's tot charmante hotels, Thorn voorziet in diverse opties voor een comfortabel verblijf.

Advertentie
Coordinates
 
 

Hotels en B&B's in Thorn

Thorn, ook wel bekend als het witte stadje, is een schitterende, historische stad in de gemeente Maasgouw. De bijnaam "het witte stadje" dankt Thorn aan de karakteristieke witgeschilderde gevels van de historische gebouwen die het stadje sieren. Niet alleen de historische stad is een bezoekje meer dan waard, de omgeving van Thorn leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, waarbij de omliggende natuurgebieden en de Maasplassen een prachtig decor vormen. Genoeg te zien, doen en beleven in het witte stadje. In Thorn zijn charmante hotels en sfeervolle B&B's die als uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Thorn kunnen dienen. 

Parc Maasresidence Thorn

Aan de oevers van de Maasplas de Grote Hegge ligt Parc Maasresidence Thorn. Een nieuw vakantiepark compleet uitgerust met een promenade, een strand, een jachthaven, een bowlingbaan en een zwembad. De klassieke huisjes van dit park verbergen een modern, maar comfortabel interieur. Of je nu alleen komt, of met een groep van 20 personen, Maasresidence Thorn verwelkomt iedereen! Het is een uitstekende plek om te overnachten tijdens jouw bezoek aan het witte stadje Thorn.