Will's Ranch

Grouppicture with horses and people
Will's Ranch
Will's Ranch children

Manege

Startlocatie

Bij Will's Ranch staat gezelligheid voorop. Het is een plek waar je met warmte wordt ontvangen en waar de sfeer vooral bestaat uit rust en ontspanning. Na een dag druk met de paarden kunt u 's avonds genieten van de ambiance en een heerlijk glas wijn. De authentieke western ranch met saloon ligt op de route van Knopen-Lopen en Knopen-Fietsen.

Wat kun je doen op Will's Ranch?

Op Will's Ranch kun je paardrijlessen nemen, buitenritten maken, ruiterweekenden bijwonen, paarden kopen, een ponykamp meemaken of genieten van arrangementen in de saloon. Bijvoorbeeld met heerlijk eten en een overnachting in de B&B.

Op het terras of in de westernsalon kunt u genieten van een drankje van de uitgebreide drankenkaart en huisgemaakte Bourgondische streekgerechten geheel in westernstijl.

Vanaf de ranch bent u binnen 50 meter in het bos. Voor wandel-, fiets- en paardenliefhebbers is Will's Ranch een ideaal start- of rustpunt. Er is een i-punt in de salon met vele mooie wandel-, fiets- en paardrijroutes. Geniet van de rust van de prachtige natuur rondom de ranch!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00 - 17:00
woensdag: 09:00 - 17:00
donderdag: 09:00 - 17:00
vrijdag: 09:00 - 17:00
zaterdag: 09:00 - 17:00

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.