VVV Panningen

VVV Panningen / Het Toeristische Informatie Huis
Raadhuisplein 4
5981 AT
Panningen
Winkel in Panningen
VVV bord in Panningen
Geschenkpakketten uitgestald bij VVV Panningen
De streekproducten van Peel en Maas staan op de schappen in de VVV winkel
De balie van VVV Panningen
icon/category/fallback

VVV-vestiging

Ontdek bij VVV Panningen / Het Toeristische Informatie Huis alles wat je moet weten over jouw vakantie of dagje uit in Panningen. VVV Panningen is het beste startpunt voor een kennismaking met Panningen en de gemeente Peel en Maas.

VVV Panningen / Het Toeristische Informatie Huis 

VVV Panningen / Het Toeristische Informatie Huis biedt een select aanbod aan fietsroutes en wandelroutes en lokale streekproducten. Ook kun je hier terecht voor het algemene VVV-assortiment (waaronder cadeaubonnen). Tevens hebben ze hier Peel en Maas Cadeaubonnen, de Peel en Maas Aetbón, dinerbonnen en podiumkaarten en (dialect)-souvenirs. Bovendien kunnen zij jou veel tips en achtergrondinformatie op het toeristisch vlak geven over Panningen en de gemeente Peel en Maas.

Collega's gezocht

Bij de VVV in Panningen worden toeristen en bezoekers aan de regio van toeristische informatie voorzien. Het huidige team vrijwilligers is op zoek naar nieuwe collega’s. Vind jij het leuk om een dagdeel per week je enthousiasme over het toeristisch aanbod van deze gemeente te promoten? En spreek je naast Nederlands ook Duits en/of Engels? Neem dan voor meer informatie en mogelijkheden contact op met:  

VVV Meijel/Panningen, Margriet Bouten – m.bouten@hartvanlimburg.nl / 06-30759078 

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 13:00 - 17:00
dinsdag: 10:00 - 17:00
woensdag: 10:00 - 17:00
donderdag: 10:00 - 17:00
vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag: 10:00 - 16:00