VVV-inspiratiepunt Weert - Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen
Trancheeweg
7
6002 ST
Weert
Medewerker van Vakantiepark Weerterbergen laat leuke hotspots zien op het infobord van het VVV-inspiratiepunt Weert - Weerterbergen
icon/category/fallback

VVV-inspiratiepunt

Op Vakantiepark Weerterbergen vind je het VVV-inspiratiepunt bij de receptie. Via een interactieve wand ontdek je alles over de Weert en de omgeving. Een beter startpunt voor je bezoek aan Weert kun je je niet wensen.

VVV-inspiratiepunt Weert - Weerterbergen

Op de interactieve wand van VVV-inspiratiepunt Weert zie je meteen waar je moet zijn voor leuke uitjes met kinderen, gezellige restaurantjes, trendy winkeltjes en nog veel meer in Weert en omgeving. Breng een bezoek aan het urnenveld, direct gelegen naast de Weerterbergen of maak een tochtje met de huifkar bij Van Horne Hoeve tegenover het park. Voor vragen kun je terecht bij de receptiemedewerkers. Ze helpen je graag.

Assortiment VVV 

Bij het VVV-inspiratiepunt Weert - Weerterbergen kun je met name terecht voor informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de binnenstad. Ook zijn hier wandel- en fietskaarten verkrijgbaar en de VVV Cadeaukaart.

Groepsbezoeken in Weert

Groepswandelingen met een enthousiaste en vakkundige gids zijn het hele jaar door mogelijk in Weert. Aanvragen gaat via de stadsgidsen, bereikbaar via email: info@stadsgidsenweert.nl. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van de Stadgidsen Weert

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 16:00
maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 17:00
woensdag: 09:00 - 17:00
donderdag: 09:00 - 17:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
zaterdag: 09:00 - 17:00

In het hoogseizoen is het VVV-inspiratiepunt - Weerterbergen op maandag tot 19:00 uur open en op zondag tot 17:00 uur.

Ook op deze locatie