Thermen Maastricht

Starting point

Thermen Maastricht
Stedendwinger 35
6216 GD
Maastricht
Het verwarmde buitenbad van de Thermen Maastricht waar een vrouw en een man heerlijk aan het genieten zijn
Vrouwen genieten van de warmte van de infraroodruimte bij de Thermen Maastricht
Stel geniet in het binnenbad van hun bezoekje aan de Thermen Maastricht

Wellness

Hotel

Welness, luxe en natuur ontmoeten elkaar bij Thermen Maastricht, waar gasten zich kunnen onderdompelen in een oase van rust en ontspanning op hoog niveau. Verscholen in het glooiende groen, bovenop de Dousberg, biedt Thermen Maastricht een weldadige ervaring die zowel lichaam als geest revitaliseert. 

Faciliteiten

Met een scala aan heerlijke sauna's, verkwikkende baden, en ontspannende behandelingen, nodigt Thermen Maastricht gasten uit voor een dag vol welzijn. Van de milde Panoramasauna tot de intense beleving van de Opgietsauna, elke ruimte biedt een unieke ervaring voor de zintuigen. 

Geniet van zuiverende, verwarmende en bruisende baden, van het voetenbad tot de whirlpool, binnen en buiten. En voor de ultieme culinaire ervaring, biedt restaurant Thermen Maastricht een menu vol smaakvolle verrassingen, perfect passend bij de bourgondische tradities van Limburg.

Omgeven door het prachtige heuvellandschap van Limburg biedt Thermen Maastricht een toevluchtsoord van rust en luxe, waar gasten zich kunnen losmaken van de dagelijkse drukte en kunnen genieten van het moment. Van de serene Bostuin tot het adembenemende uitzicht vanaf het dakterras, de natuurlijke omgeving vormt een harmonieuze aanvulling op de wellnesservaring.

Overnachten bij Thermen Maastricht

Voor wie het wellness-geluk wil verlengen, biedt Thermen Maastricht de mogelijkheid om te overnachten in het naastgelegen viersterren Dormio Hotel. Zo kunnen gasten hun ontspanningsreis voortzetten en nog een dag vol verwennen en genieten beleven, omringd door comfort en luxe.

Praktische informatie

Reserveren is verplicht bij Thermen Maastricht. Gasten worden gevraagd om zich aan te melden binnen de vastgestelde aankomst- en vertrektijden, waardoor het aantal bezoekers kan worden gereguleerd en de rust binnen de thermen kan worden gehandhaafd. 

Om de serene sfeer te behouden, hebben kinderen van 0 tot 11 jaar geen toegang tot de faciliteiten van Thermen Maastricht. Kinderen van 12 tot 18 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders of verzorgers.

Tijdens feestdagen en vakantieperiodes gelden er weekendtarieven (met uitzondering van de zomervakantie). Bij het maken van een reservering worden de actuele prijzen weergegeven. Let op: de meeste kortingsvouchers van Thermen Maastricht zijn niet geldig tijdens feestdagen en vakantieperiodes.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 23:00
maandag: 10:00 - 23:00
dinsdag: 10:00 - 23:00
woensdag: 10:00 - 23:00
donderdag: 10:00 - 23:00
vrijdag: 10:00 - 23:00
zaterdag: 10:00 - 23:00

Tijdens feestdagen kunnen openingstijden afwijken, houd de website van Thermen Maastricht hiervoor in de gaten.