Parkeren Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond
Stadsweide 2
6041 TD
Roermond
Parkeerplaatsen bij het Designer Outlet Roermond
De rotonde bij het Designer Outlet Roermond met op de achtergrond de premium parking waar je kunt parkeren
Geparkeerde auto's met op de achtergrond de parkeergarage van het Designer Outlet Roermond
Oplaadplaatsen voor de elektrische auto bij het Designer Outlet Roermond
icon/category/parkeerplaats

Parkeerplaats / parkeerterrein onoverdekt

Parkeergarage

Het Designer Outlet Roermond heeft meer dan 6500 parkeerplaatsen tot haar beschikking, waaronder een grote, overdekte parkeergarage. Zo kun je te allen tijde eenvoudig en goedkoop parkeren.

Goedkoop parkeren

Parkeren bij het Designer Outlet Roermond kost namelijk maar € 6,50 voor een hele dag (pinnen en contant betalen zijn beide mogelijk). De eerste 30 minuten zijn gratis. Je hoeft hiervoor niet naar de betaalautomaten te gaan, maar kunt direct naar de slagbomen rijden. Deze worden automatisch geopend op basis van het kenteken.

Premium Parking

Vanaf oktober 2021 biedt het Designer Outlet Roermond de 'Premium Parking' service aan. Voor € 12,50 kun je vooraf een parkeerplaats reserveren in de buurt van de Guest Services en de ingang van de Nike winkel. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen deze parkeerplaatsen ook zonder reservering worden gebruikt. Om een parkeerplaats te reserveren voor een volgende bezoek, klik dan op onderstaande blauwe button.

Laadstation voor elektrische auto's

Naast de normale parkeerplaatsen, zijn er bij het Designer Outlet Roermond twintig algemene EV Box laadstations op P1, twintig algemene EV Box laadstations op P2 en acht Tesla laadstations (volg P2) voor het laden van je elektrische auto. Om de laadstations te activeren heb je een eigen laadpas nodig; deze zijn niet verkrijgbaar bij het Designer Outlet.

Invalideparkeerplaatsen

De invalideparkeerplaatsen bij het Designer Outlet Roermond zijn op parkeerplaats P1.