Livar - Limburgs Kloostervarken

Livar - Limburgs Kloostervarken
Röntgenweg 19
6101 XD
Echt
Livar Kloostervarkens

Bedrijf te bezoeken

Maak kennis met de Livarvarkens. Livar is niet zomaar een producent van varkensvlees. De monniken van Abdij Lilbosch in Echt zijn de grote stille kracht achter het Livarconcept. Samen met de monniken heeft Livar de juiste balans gevonden tussen respect voor de natuur en rendement.

De missie van Livar

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van het leven met passie voor het vak. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren Livarvarkens vlees met de beste smaak en kwaliteit. Met hun krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde granen. Livarvarkens worden gehouden volgens een eerlijk concept met de kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je! Wij bieden met trots een echt stukje Limburgs kwaliteitsvlees zoals het bedoeld is.

Abdij Lilbosch 

Op de abdij zorgen de monniken voor het welzijn van Livarvarkens. Het landbouwbedrijf van Abdij Lilbosch bestaat hoofdzakelijk uit akkerbouw met daarnaast enkele kleinschalige neventakken waaronder de varkenshouderij. De werkzaamheden op de boerderij worden geleid door de eeuwenoude monnikentraditie waarbij gelukkige varkens en gelukkige boeren het uitgangspunt is. De varkens kunnen dag en nacht naar eigen keuze naar buiten en worden gevoed met Limburgse granen, veelal afkomstig uit eigen teelt. 

Bedrijfsbezoek Livar

Wil jij de Livar varkens met eigen ogen bezichtigen? Dat kan!  Tijdens de rondleiding op Abdij Lilbosch in Echt maak je kennis met het werk van de Cisterciënzer-monniken en ontdek je de Livarvarkens. Abdij Lilbosch is een buitengewone Abdij met een verrassende geschiedenis tot op de dag van vandaag!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 08:30 - 17:00
dinsdag: 08:30 - 17:00
woensdag: 08:30 - 17:00
donderdag: 08:30 - 17:00
vrijdag: 08:30 - 17:00
zaterdag: Gesloten

Afwijkende dagen en tijden op aanvraag.

Eigenschappen
Boeking alleen via reservering v.t.v.
Rondleidingen

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
 
 
 
 
 
5,80km
Wandelroute
 
5,80km
Wandelroute
 
5,84km
Fietsroute
 
 
 
8,78km
Fietsroute