Klimbos Weert

Meisje is aan het klimmen in het klimbos in Weert
Parcour van Klimbos Weert
instructeur geeft uitleg aan een groep kinderen over het klimmen in hetklimbos

Klimbos

Klimbos Weert, gelegen in Natuur- en Recreatiegebied De IJzeren Man, biedt klimparcoursen met diverse uitdagende hindernissen tussen de bomen. Deze parcoursen variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte. Een dagje Klimbos Weert staat garant voor een onvergetelijke en actieve belevenis! 

Klimpark

Voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of kinderfeestje boek je bij Klimbos Weert dé uitdaging die iedereen moet beleven! Ben je op vakantie? Of zoek je een leuk dagje uit? Dan kan je als familie of met vrienden ook terecht bij dit klimpark midden in de bossen. 

Verschillende klimparcours

Klimbos Weert heeft vier verschillende klimparcours met hindernissen tussen de bomen, variërend in moeilijkheidsgraad. Het eerste parcours begint op een hoogte van ongeveer 3,5 meter, terwijl het laatste parcours zich uitstrekt tot ruim 7 meter en alleen geschikt is voor de echte avonturiers. Je hebt in totaal 2,5 uur om de veiligheidsinstructie te volgen en de 4 parcoursen af te leggen.

Veiligheid

Om de parcours veilig te kunnen afleggen is een minimale lengte van 130 cm nodig. Dit is wel echt de minimale lengte, dus 129,5 cm lengte is helaas niet mogelijk (minimale leeftijd is meestal 8/9 jaar). Daarnaast mag je niet zwaarder zijn dan 120 kg en is het niet toegestaan om sieraden (oorbellen, armbandjes, kettingen, horloges) te dragen tijdens het klimmen. Bekijk hier de voorwaarden en veiligheidseisen.

Recreatiegebied de IJzeren Man Weert

Klimbos Weert ligt in het prachtige Recreatiegebied de IJzeren Man in Weert. Hier is naast het Klimbos nog van alles te beleven. Dus wij zouden zeggen maak er een heel dagje uit van!

Om wachten of teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om online te reserveren via de onderstaande blauwe button.

Eigenschappen
Boeking alleen via reservering v.t.v.