Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events
Velkenskamp 1
6097 NN
Heel

Outdoor en Survival

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van leuke groepsuitjes in Limburg.

Fun Beach Group Events

Een familiedag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, het gehele jaar door is er voor ieder gezelschap een passend programma. De locatie van Fun Beach Event & Leisurepark biedt hiervoor de ultieme setting. Alle activiteiten van Fun Beach Group Events worden begeleid door professionele instructeurs.

Keuze uit meer dan 100 activiteiten

Bij Fun Beach Group Events kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende activiteiten. Voor ieder is er wat wils, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak een spectaculaire vlucht boven het water, meet je kracht tijdens de bungee run, race over het Segway parcours, worstel een stevig partijtje sumo of paddel met 10 personen tegelijk op de Big Sup. Ter land, ter zee en in de lucht, Fun Beach Group Events biedt de meest verrassende activiteiten.

Share a perfect day

Gezamenlijk de heupen losgooien tijdens het salsa dansen, rebels aan de slag met graffiti of stoten uitdelen tijdens een boksclinic met Arnold Vanderlyde. Tijdens de workshops van Fun Beach Group Events moet uiteraard serieus gewerkt worden, maar dan wel samen en in combinatie met een dosis humor en plezier.

Food & Drinks

Je kunt jouw activiteiten bij Fun Beach Group Events perfect combineren met de lekkerste food & drinks. De dag starten met verse Limburgse vlaai, tussendoor een welverdiende break aan het strand met een uitgebreide lunch om uiteindelijk de dag af te sluiten met een heerlijke Beach Barbecue. De ideale combinatie voor een gezellige en geslaagde dag samen.