Bootcamp Weert

Bootcamp Weert
Geurtsvenweg 8
6006 SN
Weert
Bootcamp Weert
Bootcamp Weert

Outdoor en Survival

Ze hebben elke dinsdagavond om 18:30 en zaterdagmorgen om 10:30 een uur bootcamp individuele training in en om de locatie bij de klimbos!

Bootcamples

Heb je eigenlijk niets met een hoogte parcours/klimmen en wil je toch actief in de buitenlucht bezig zijn? Of wil je werken aan je eigen body of je conditie? Wil je in een kleine groep werken aan spieropbouw? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Doe eens mee met hun Bootcamples!! Vanaf het seizoen 2020 starten ze elke zaterdagmorgen om 10:30 met een uur bootcamp in en om de locatie bij de klimbos!

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een instructeur. Tijdens de les wordt er door middel van oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt alle spiergroepen getraind . Deze oefeningen kun je uitvoeren op je eigen niveau. De instructeur zal tijdens de les differentiëren op niveau. Wat je niveau dus ook is; van beginner tot gevorderd, je traint op je eigen kunnen! Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van attributen. Deze worden afgewisseld per les.

Benodigdheden 

De lessen gaan altijd door, ook bij regen, wind of sneeuw! Pas je sportkleding aan, aan de weersvoorspelling! Word de beste versie van jezelf en doe mee! Doe je sportkleding alvast aan en neem je flesje water en handdoek mee! Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met de minimale leeftijd van 16 jaar.
Via de website van het Klimbos kun je een losse les boeken voor € 8,50 of bespaar € 10,- door een 10 rittenkaart voor € 75,00 aan te schaffen!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 18:30 - 19:30
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:30 - 11:30