Goedkoop met de trein naar Roermond

Gezin op zebrapad voor Station Roermond

Met de trein naar Roermond

Zin om te shoppen? Spring dan met je NS spoordeel ticket in de trein naar winkelstad Roermond waar het grootste designer outlet van de Benelux te vinden is. Combineer je dagje shoppen ook eens met een rondvaart over de Maas en de Maasplassen of met een bezoek aan het Cuypershuis. Lees hier meer over hoe je goedkoop met de trein naar Roermond komt.

Spoordeelactie Roermond

In de NS-Spoordeelwinkel staat de Spoordeelactie Shoppen in Roermond. Met deze actie reis je t/m 31 december 2024 goedkoop met de trein naar Roermond. Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen kun je de hele dag treinen met je voordeelticket. Loop met je Spoordeelticket ook eens binnen bij VVV Roermond want op vertoon van je ticket krijg je hier een leuke Roermond-gadget!

Goedkoop met de trein naar Roermond (station)

Designer Outlet Roermond

Het grootste designer outlet van de Benelux ligt op nog geen 15 minuten lopen van station Roermond. Ideaal dus om naartoe te gaan met de trein. Met meer dan 180 designerwinkels is dit het shopwalhalla van Nederland. Je bent het hele jaar door welkom om een dagje te shoppen. Het Designer Outlet Roermond is namelijk 363 dagen per jaar geopend. 

Koppel shopt in het Designer Outlet Roermond

Roermond, meer dan een winkelstad

Wie aan Roermond denkt, denkt misschien allereerst aan het Designer Outlet Roermond. Maar Roermond is zoveel meer. Deze historische stad vol cultureel erfgoed is prachtig gelegen aan de rivieren de Roer en de Maas en aan de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Cultuur, natuur, bourgondisch genieten en shoppen. Wat zoek je nog meer in een stad?

Chillen aan de Maasplassen