Elektrisch fietsen
in Limburg

Elektrische fietsen voor het bord van Bezoekerscentrum De Pelen

Elektrisch fietsen door Hart van Limburg

In Hart van Limburg is er ieder seizoen veel te zien en beleven. Fietsen door de regio is nóg aangenamer met een e-bike. De regio biedt een uitgebreid netwerk van fietspaden en fietsroutes, waardoor het makkelijk is om te genieten van de mooie natuur en pittoreske dorpjes in de omgeving. Elektrische fietsen zijn bovendien ook te huur op verschillende locaties in Limburg, wat het voor bezoekers makkelijker maakt om de regio op twee wielen te verkennen.

Limburg verkennen per e-bike

Limburg is niet voor niets geliefd bij fietsers. De natuur is prachtig, afwisselend en ideaal om per elektrische fiets te verkennen. Zowel de korte als lange afstanden zijn zeer de moeite waard! Neem een kijkje op onze pagina Fietsen in Limburg voor extra inspiratie en tips. Met de fietsrouteplanner is het ook mogelijk om zelf een route samen te stellen.

Fietsrouteplanner

Informatiebord met fietsknooppunten bij Kasteel Montfort

E-bike routes in Limburg

Op pad met de fiets is zeker aan te raden in Limburg. Er zijn vele verharde en brede paden die begaanbaar zijn met de elektrische fiets. Door de elektrische ondersteuning hoef je minder inspanning te leveren tijdens het fietsen en kun je dus gemakkelijker grotere afstanden afleggen. Elektrisch fietsen biedt meer mogelijkheden om mooie tochten te maken en nieuwe gebieden te ontdekken. bekijk hier mooie e-bike fietsroutes in de regio van minimaal 50 kilometer.

E-bike routes in Limburg

Koppel fietst over een heuveltje met de e-bikes

Gratis oplaadpunten 

Onderweg een lege accu? Geen zorgen! In Hart van Limburg zijn talloze oplaadpunten te vinden. Geniet tijdens het opladen van een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Ben je in de omgeving van Roermond en is je fietsaccu bijna leeg? Geen probleem, in Roermond vind je namelijk in de binnenstad gratis oplaadpunten voor de e-bike.

Oplaadpunten voor de e-bike

Oplaadpunt voor de elektrische fiets op de Markt in Roermond

Elektrische fiets kopen

Bij fietsenwinkel Green Drive in Oostrum kan je terecht voor het kopen en ombouwen van een e-bike. Ook voor het ombouwen van je fiets naar een e-bike ben je hier op het juiste adres. Je ervaart de beste service bij Green Drive!

Green Drive Oostrum

Het bedrijfsbusje van Green Drive fietsenwinkel in Oostrum