Dagje uit als het regent in Limburg

Of de zon nu schijnt of de regen valt met bakken uit de hemel, er zijn talloze indoor activiteiten om je dag te vullen en je te vermaken in het Hart van Limburg. Hier valt namelijk ook met slecht weer van alles te doen en te beleven! Bekijk onderstaande tips en ideeën voor een leuk dagje uit als het regent in Limburg.

Advertentie

Indoor activiteiten als het regent

Ook tijdens slecht weer ben je voor een gezellig dagje uit in Limburg in het Hart van Limburg op de juiste plek! Ben je op zoek naar een leuke indoor activiteit? Wat dacht je van een middagje bowlen of lasergamen met het hele gezin. Of ga heerlijk zwemmen in een verwarmd binnenbad tijdens gure, regenachtige dagen. Een andere leuke overdekte activiteit voor de kinderen is het trampolinepark. Geniet van een warme kop koffie of thee terwijl de kids zich helemaal uitleven tijdens het rennen, springen en klauteren. Sluit de dag af met een leuke film in de bioscoop.

Tijd voor jezelf

Slecht weer is bij uitstek de gelegenheid om te gaan genieten in een sauna of wellnesscentrum. Laat je verwennen met massages, ontspan in infraroodcabines en kom volledig tot rust, ongeacht het weer buiten. Een ander leuk binnen uitje is een bezoek brengen aan één van de vele musea in het Hart van Limburg. Duik in de rijke geschiedenis en cultuur van Limburg. Ontdek prachtige kunst, leer over de lokale tradities en bewonder historische voorwerpen. En zo is er van alles te zien, doen en beleven in Limburg. Ook als het regent!