Boot huren in Limburg

De Maas en de Maasplassen zijn de ideale plek om lekker een rondje te varen. Ook als je zelf geen boot bezit. Wil je graag een boot huren in onze regio? Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle aanbieders. Ben jij op zoek naar een overzicht van de beschikbaarheid, of wil je direct een bootje of een sloep reserveren? Reserveer direct een boot of sloep.

Advertentie

De Maasplassen

De Maasplassen bestaan uit grote en kleine plassen en is het grootste aaneengesloten watersportgebied van heel Nederland! Met een oppervlakte van ruim 3000 hectare is er voor iedereen genoeg te doen. In de zomer geniet je hier van de mooie en gezellige dagstranden en hippe beachclubs.

Wanneer je hier een boot huurt, kun je heerlijk varen op de Maasplassen en genieten van de natuur. Het is een enorm gebied dus je kunt er gemakkelijk een hele dag verblijven zonder je te vervelen. Naast het huren van een eigen boot, kano of sloep, kun je ook gezellig een tochtje maken op een van de rondvaartboten!

Heb je een eigen boot en wil je deze meenemen? Ook dat kan op de Maasplassen! Zo kun je gezellig een dagje varen met vrienden of familie op je eigen (zeil)boot. Je vindt hier een overzicht van alle vaarroutes