Winkelen in Panningen

Fietsers en fietsen staan in het centrum van Panningen en op de achtergrond mensen die winkelen in Panningen

Winkelen in Panningen

Het gezellige centrum van Panningen is hét modehart van de gemeente Peel en Maas en heeft voor ieder wat wils. Hier kun je gezellig winkelen, over de markt struinen, een terrasje pikken of lekker uit eten. In het centrum vind je een aantal gezellige horecagelegenheden met zonovergoten terrassen, waar je geniet van een verfrissend ijsje, een lekkere lunch, heerlijk diner of verkoelend drankje. Panningen heeft een compact, compleet en verrassend veelzijdig centrum. Niet voor niets is het centrum van Panningen het winkelhart van Peel en Maas!

Openingstijden

  • De winkels in Panningen zijn geopend van maandag t/m zaterdag.
  • Vrijdagavond is er koopavond tot 21.00 uur in Panningen. Check de openingstijden van je favoriete winkel via hun eigen kanalen.
  • Supermarkten zijn elke zondag geopend van 09.00 - 20.00 uur.
Vrouwen kijken naar de kleding aan een rek in het centrum van Panningen

Weekmarkt

Woensdag is van 09.00 uur tot 16.00 uur weekmarkt in Panningen, er zijn door heel het centrum kraampjes te vinden. Je kunt hier onder andere terecht voor de wekelijkse boodschappen of om gezellig te struinen over de markt. De marktkooplieden helpen je graag aan verse en gezonde marktproducten. Graag tot ziens op de markt van Panningen!

Vrouw staat voor een marktkraam met vers fruit in haar handen