Groepsaccommodaties

Bekijk hieronder comfortabele groepsaccommodaties, vakantiewoningen en kampeerboerderijen in Limburg. 

Advertentie

Groepsaccommodatie Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een plek om te overnachten? Kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie in Limburg. Hier kun je met een grote groep gezellig onder één dak verblijven. en geniet je optimaal van je korte of lange vakantie in Limburg. De groepsaccommodaties liggen vaak in óf vlakbij de natuur en zijn van alle gemakken voorzien.

Familieweekend

Ben je bezig met het plannen van jullie jaarlijkse familieweekend? Bekijk dan bovenstaand overzicht voor de meest comfortabele groepsaccommodaties in Limburg. In het overzicht vind je grote vakantiehuizen waar je gezellig met je familie spelletjes kan spelen en samen kokkerellen. Zoek je nog een leuke activiteit voor tijdens het familieweekend? Bekijk tips en inspiratie voor een dagje uit

Vriendenweekend

Gezellig met je vrienden een weekendje weg? Huur dan een groepsaccommodatie in het hart van Limburg. Met een groepsaccommodatie centraal gelegen in Limburg kun je qua activiteiten alle kanten op. Maak overdag een E-chopper tocht, bezoek een leuke stad of ga klimmen in een klimbos. Aan het einde van de dag komen jullie terug in de groepsaccommodatie om gezellig samen te borrelen en spellen te spelen. Een vakantiehuis in Limburg is dé plek voor een fantastisch vriendenweekend. 

Activiteiten in Limburg

Wil jij weten wat er in de omgeving te doen is tijdens je verblijf voordat je een groepsaccomodatie in Limburg boekt? Bekijk dan de evenementenkalender. In deze kalender kun je filteren op plaatsnamen en per datum bekijken wat er te doen is.