Bed and Breakfast in Limburg

Kies voor een kleinschalige en knusse B&B in Limburg. 

Advertentie

Uitgerust wakker worden in een B&B in Limburg

Er zijn veel verschillende B&B's en pensions te vinden in Limburg waar je heerlijk kunt overnachten. Van overnachten in een bijzonder kasteel tot slapen in een luxe woonhuis én van een boerderijwoning tot pipowagen. Er zijn ontzettend veel bijzondere B&B's te vinden in Limburg. 

Uitgerust wakker worden in een rustige omgeving of juist in de drukte van de stad. Dat maakt overnachten in een Bed and Breakfast in Limburg zo uniek. Begin de dag met een heerlijk ontbijt bereidt door de eigenaar zelf. Dat is gastvrijheid op z'n Limburgs!

B&B in de stad

Kies je in Limburg voor een Bed and Breakfast in een stad? Dan geniet je van de prachtige monumentale panden en kun je gezellig shoppen in de unieke boetiekjes. Geniet van een heerlijk kopje koffie in een gezellige brasserie of bezoek een museum en ontdek meer over de geschiedenis van Limburg.  Ga naar Weert, Venray of Roermond en ontdek hoe leuk en mooi Limburg is. 

Komt tot rust in een B&B in Limburg

Wil jij juist ontsnappen aan de drukte van de stad? Ook dan is een Bed and Breakfast in Limburg een goed idee. Geniet van de rust en ruimte in een B&B gelegen in het buitengebied. Je kan in Limburg heerlijk wandelen en fietsen. Ontdek tijdens je verblijf de Limburgse Big Five. The Big Five bestaat uit  GrensPark Kempen~Broek, Rivierpark Maasvallei, Nationaal Park de Meinweg, Nationaal Park de Groote Peel en Het Leudal.