Nika-Actief

Nika-Actief
Loonsedijk 7
5815 EH
Merselo
Jongen is aan het paintballen bij Nika-Actief

Outdoor en Survival

Kanoverhuur

Bedrijven met groepsuitjes

De leukste uitjes vind je bij Nika-actief. Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen, kinderfeestje of ander dagje weg op de grens met Limburg en Brabant wilt organiseren, Nika-actief denkt graag met je mee!

Met ruim 10 jaar ervaring, prachtige locaties, goede service en een breed aanbod aan indoor -en outdoor activiteiten en catering kan Nika-Actief voor zowel kleine als grote groepen een uniek, leuk of actief dagje uit organiseren!

Vier je kinderfeestje bij Nika-Actief

Ben je op zoek naar een geschikt, leuk en uitdagend kinderfeest in de buurt van Venray? Dan ben je bij Nika-actief aan het juiste adres! Er zijn een hoop kinderactiviteiten zoals: Kinderpaintball, Laserschieten, Archery Tag, Wie is de mol kids, Zoek de schat, Handboogschieten en outdoor cooking kids.

Bedrijfsuitjes

De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Met diverse verschillende activiteiten altijd een geschikt dagje uit voor jouw groep in Limburg / Brabant. De activiteiten van Nika-actief zijn leuk, uitdagend en variërend voor allerlei groepen. Ook is een lunch of bbq mogelijk. Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpt Nika-Actief je graag om het perfecte arrangement samen te stellen.