Hap en Trap Reuver

van
01 mei 2024
t/m
31 okt 2024
Het Maaskunstwerk in Reuver vlakbij het veer Kessel-Beesel waar fietsers van het veer afstappen om de Hap en Trap Reuver te gaan fietsen
Evenementen

Hap en Trap route

Geniet tijdens de 36 km lange Hap en Trap Reuver van vergezichten langs de Maas, kastelen, musea, prachtig natuurschoon en pittoreske dorpjes. Tijdens deze fietstocht steek je 2 x per veerpontje de Maas over. 

De Hap en Trap Reuver start bij het VVV inspiratiepunt De Lommerbergen in Reuver en voert je langs de mooie dorpen Kessel, Baarlo, Steyl, Reuver en Beesel. Onderweg kun je op vertoon van een voucher genieten van kleine gerechtjes bij de deelnemende horecagelegenheden.

Inclusief:

De fietsroute bestaat uit een folder met info en route, inclusief 5 vouchers: 2 vouchers voor het veer, 2 vouchers naar keuze bij een van de 4 horecagelegenheden (keuze uit stukje gebak/ soep/  tapas ijsje/ dagsoep met boerenbrood) onderweg. Extra consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen, en dienen ter plekke afgerekend te worden.

Tegen inlevering van 1 voucher kun je als start of ter afsluiting genieten van een kop koffie/thee of frisdrank in de Parkplaza bij Landal de Lommerbergen in Reuver.

Deelnemende horeca

  • Kasteel de Keverberg (Kessel)
  • Brasserie Restaurant de Taverne (Kessel)
  • Jo's IJssalon (Reuver)
  • Mert 5 (Beesel)
  • Landal de Lommerbergen (Reuver)

Wanneer kun je de Hap en Trap Reuver fietsen?

Van 1 mei t/m 31 oktober dagelijks mogelijk vanaf 10 uur. Let wel op de verschillende openingstijden van de deelnemende horecabedrijven en vanaf 1 oktober op de aangepaste veertijden. Controleer vooraf de openingstijden van de verschillende horecaondernemers!

Je kan het arrangement per post thuis ontvangen, of ervoor kiezen om het op te halen aan de receptie van het VVV Inspiratiepunt De Lommerbergen in Reuver of bij de VVV Markt 17 in Roermond.

Kosten evenement
€ 16,95 p.p.

Praktische informatie

Hap en Trap Reuver

VVV Inspiratiepunt de Lommerbergen
Lommerbergen
1
5953 TT
Reuver

1 mei t/m 31 oktober dagelijks mogelijk vanaf 10 uur.

Let wel op de verschillende openingstijden van de deelnemende horecabedrijven en vanaf 1 oktober op de aangepaste veertijden.