Beleef Limburgmet je smartphone

archeo route limburg

Ontdek Limburg met je eigen digitale gids

In Limburg kun je op verschillende manieren gebruik maken van je eigen smartphone om de lokale verhalen en de geschiedenis te beleven. Je ontdekt op een speelse, moderne en interactieve manier de verhalen achter de plekken die je passeert. Zo heb je jouw eigen persoonlijke gids gewoon in jouw broekzak zitten!

Archeo Route op de telefoon

Digitale wandel en fietsroutes

In Limburg kun je met je smartphone de verhalen van locaties op diverse wandelroutes en fietsroutes ontdekken. Maak een stadswandeling en ontdek de highlights van de stad via een gratis audiotour.

Ontdek ook de verhalen die zich in Limburg hebben afgespeeld met de Liberation Route. Deze verhalen gaan over de route die onze bevrijders hebben genomen in 1944 en 1945. Op meer dan 20 locaties in Limburg kan je deze beluisteren.

Luisterplek Liberation Route

Venray Remembers

Venray en haar omgeving kent veel locaties, bezienswaardigheden en activiteiten die in het teken staan van het oorlogsverleden. Venray Remembers toont met unieke beelden en persoonlijke verhalen de bijzondere oorlogshistorie van de gemeente Venray en omgeving. 

Venray Remembers

Archeo Route Limburg  maakt archeologie levend

Beleef de verhalen achter archeologische vondsten in Limburg met de Archeo Route. Sta oog-in-oog met de digitale archeoloog. Hij laat je zien wat zich in de geschiedenis op diverse plekken in Limburg heeft afgespeeld.

Archeo Route Limburg - De virtuele archeoloog