Kinderactiviteiten in Limburg

Eén van de leukste kinderactiviteiten is een bezoekje aan de speeltuin. Jong meisje is aan het schommelen in een speeltuin

Actieve kinderactiviteiten!

Ben je op zoek naar leuke kinderactiviteiten voor een gezellig dagje uit met de kinderen? Zoek niet langer! In het prachtige Hart van Limburg zijn er talloze leuke en avontuurlijke activiteiten speciaal voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar een speeltuin vol plezier, een educatief museum of een kinderboerderij waar de dieren gevoerd en geknuffeld kunnen worden, in Limburg vind je het allemaal!

Attracties 

De leukste, spannendste en onvergetelijkste attracties voor jou, je vrienden en je familie die zijn te vinden in Limburg. In het Hart van Limburg is er een overvloed aan attracties die je niet mag missen. Ontdek leuke en spannende attracties! Geniet van gamen in een VR-room of een betoverende kindervoorstelling in de openlucht. Er is voor ieder wat wils! 

Bekijk hier het overzicht van alle attracties

Kinderactiviteiten in Limburg

Speeltuinen

Ontdek de leukste binnen- en buitenspeeltuinen in Limburg voor een geweldig dagje uit met de kinderen! Laat ze klimmen, glijden en schommelen terwijl jij geniet van ontspanning. Van avontuurlijke speelparadijzen tot natuurlijke speeltuinen, hier vind je een ruime selectie van de leukste speeltuinen.

Bekijk hier het aanbod speeltuinen

Speeltuinen

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes in Limburg zijn altijd een groot succes! Van avontuurlijke escaperooms tot creatieve workshops in gezellige ateliers, Limburg biedt talloze mogelijkheden om de verjaardag van jouw kind onvergetelijk te maken. Met vriendelijke gidsen en enthousiaste begeleiders is er altijd ondersteuning om ervoor te zorgen dat elk kind zich vermaakt en volop geniet. Bekijk hierbeneden het aanbod aan kinderfeestjes in Limburg. 

Bekijk hier het aanbod kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderboerderij

In Limburg wachten de leukste kinderboerderijen om ontdekt te worden. Trek eropuit en maak kennis met de schattige bewoners van deze boerderijen. Met een aanbod aan kinderboerderijen verspreid over Limburg, is er altijd wel een buurt om te verkennen. Bereid je voor op een dag vol vrolijkheid, educatie en onvergetelijke momenten met de dieren op deze bijzondere locaties.

Bekijk hier de kinderboerderijen in Limburg

Kinderboerderij

Zwemmen

Of je nu op zoek bent naar actie en avontuur in een levendig zwembad of naar rust en ontspanning aan een strand, Limburg heeft alles wat je nodig hebt voor een leuke zwemervaring. Verzamel je handdoeken, zonnebrandcrème en zwemkleding, en maak je klaar voor een avontuur in de waterwereld van Limburg!

Zwembaden in Limburg

 

Zwemmen