BootverhuurLimburg

Met een gehuurde sloep varen op de Maasplassen

Reserveer een boot of sloep

Wil je een dagje varen in Limburg en ben je benieuwd naar het aanbod van boten, sloepjes of kano's? Via de button Boot huren  onder aan deze pagina zie je in een oogopslag de beschikbaarheid én kun je direct een boot reserveren.  

Varen op de Maasplassen

De Limburgse Maas en de Maasplassen zijn de ideale plek om lekker een rondje te varen. Het aanbod van bootverhuurders is reuze. Van Noord-Limburg tot aan Roermond, je kunt hier bij verschillende bedrijven terecht voor een heerlijk dagje op het water.

Welke boot past bij mij?

Wil je een middag of dagje varen maar weet je niet wat voor soort boot geschikt is voor jou? In het overzicht vind je bij iedere boot of sloep een handige beschrijving. Er zijn verschillende boten waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt. Ook staat bij iedere boot beschreven hoeveel personen er in passen. Zo kies je eenvoudig de perfecte boot voor jouw dagje op het water.

Wil je een paar dagen gaan varen in Hart van Limburg en ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Boek hier jouw overnachting bij Recreatiepark de Leistert, verkozen tot de 'Beste camping van Nederland 2024' tijdens het ASCI Awards Event!